NW CH Migoto's Veyron, JW 

Veyron is een veelbelovende jonge kater met een flink formaat en brede borst, een recht profiel, sterke kin, perfecte ronding in zijn voorhoofd, een lang lichaam, hoog op de poten en lange staart. Fantastisch is zijn diep rood gemarmerde vacht. Het moment dat Eva zijn foto plaatste op facebook wisten wij het direct zeker: deze kater met al zijn kwaliteiten is precies de kater die wij zochten! 

 

Zijn stamboom bestaat uit tot de verbeelding sprekende katten als N*Fiskerjenta’s Troll, N*Fiskerjenta’s Perle (dochter van N*Fiskerjenta’s Erle N*Fodnaheia’s Niccolo), N*Migoto’s Nils Pils en zijn vader N*Migoto’s Georg. En via Nils Pils’ moeder Migoto’s Othelia kom je vanzelf in de lijnen van S*Aristo Limaz. Erg speciaal om deze lijnen weer in onze fok te kunnen gebruiken!

 

De schitterende oren heeft Veyron van zijn vader N*Migoto’s Karl, net als zijn vachtkwaliteit. Zijn moeder N*Migoto’s Himmel, is erg mooi in type met een fantastische kop en vachtkwaliteit. En -voor ons erg belangrijk- alle katten in de stamboom (waarvan wij de meeste hebben mogen ontmoeten) hebben net als Veyron een super karakter!!

Katten

CH Perun's Polly

Iedere kat in ons gezin heeft een speciale plek, maar je begint altijd met de eerste en dat blijft de eerste. Zo was Polly het eerste kitten waarin we echt interesse hadden en ze werd ons gegund door Francois en Priscilla. We zijn dankbaar en trots dat Polly aan de basis staat van onze cattery en zijn Francois en Priscilla dankbaar voor hun vriendschap en vertrouwen.

 

Polly is een zelfverzekerde poes die de wereld soms wat van afstand bekijkt. Ze is altijd aanwezig, op haar eigen manier. Ze is een prinses en gedraagt zich als de koningin. Haar sterke punten zijn haar stevige bottenstructuur en perfecte vachtkwaliteit. Haar technische aspecten zijn eveneens sterk: mooie proporties in het lichaam, sterke kin, perfecte profiellijn, juiste vorm en positie van de oren, een rond voorhoofd en een strakke driehoeksvorm met rechte zijlijnen.

 

Polly is een dochter van Penny Lane de Lailoken en WW'16 SW'18 GIC Zygot's Snigger JW DVM.

NW Fiskerjenta's Genesis, JW

Al sinds de start van onze cattery is er altijd plaats geweest voor een extra kat, die ene witte... We hebben haar met geluk gevonden in Noorwegen bij Ellen van Fiskerjentas. Met alle geluk werd Genesis ook nog aan ons toevertrouwd.

 

Ze is een droom die werkelijkheid geworden is: een fantastische stamboom, schitterend lang en hoog lichaam, een fantastische look en dito karakter. Een genot om iedere dag naar te kijken!

 

Genesis heeft een kalm, zelfverzekerd en veerkrachtig karakter, één van de redenen waarom ze het op show goed doet. Vanaf het moment dat we haar ophaalden bij Ellen gedroeg ze zich als een echte lady. Bij binnenkomst direct midden in de kamer gaan liggen, ongeacht hond en andere kat, dan maak je een statement... En dat is precies hoe ze is, in totale kalmte...

 

Genesis is een dochter van Noraskogas Ebbe Ebert en Ekebergtrollet's Elysia.

Bonnie Parker av Verden, JW

Na een aantal jaren weer een eerste nest fokken, blijft spannend, zo ook bij het eerste nest van Polly. Al heel vroeg hadden we de kater uitgezocht: Zygot's Ernie Ball. Een mooie kater, top karakter en stamboom die geen toelichting behoeft. Het zou tevens het laatste nest van hem worden, een buitenkansje om nog iets van zijn stamboom te krijgen.

 

Voor ons gaat de liefde voor deze stamboom onder andere terug naar onze eerste bezoekjes aan Zweden: de lijnen van Harley Honey's, NC's, maar ook Tassajara's en Stang ar Voud. Mooie katten die hun sporen verdiend hebben. 

 

Uiteindelijk bestond het nest uit één kitten: Bonnie Parker. Al snel ontwikkelde Bonnie zich tot een schitterend kitten met veel potentie. Haar boning, vachtstructuur, oren en schitterende lijnen in haar kop zijn de perfecte optelsom van de sterke punten van haar ouders. Haar karakter is speels, fanatiek en soms een beetje bitchie, zoals een tortie hoort te zijn ;-)

 

Bonnie is een dochter van CH Perun's Polly en IC Zygot's Ernie Ball.