NW'22 GIC Migoto's Veyron, JW 

 

Veyron is een veelbelovende grote kater met een brede borst, recht profiel, sterke kin, perfecte ronding in zijn voorhoofd, een lang lichaam en staart. Hij staat hoog op de poten, heeft een fantastische dieprode vacht en het allerbelangrijkste: hij heeft een super karakter.  

 

Veyron is een zoon van Migoto's Karl en Migoto's Himmel.

 

 

Katten

IC Perun's Polly

 

Polly is een zelfverzekerde poes en rustige poes. Haar sterke punten zijn haar stevige bottenstructuur en perfecte vachtkwaliteit. Een technisch sterke poes met mooie proporties in het lichaam, sterke kin, perfecte profiellijn, juiste vorm en positie van de oren en strakke driehoeksvorm met rechte zijlijnen.

 

Polly is een dochter van Penny Lane de Lailoken en WW'16 SW'18 GIC Zygot's Snigger JW DVM.

 

NW'21 IC Fiskerjenta's Genesis, JW

 

Genesis heeft een kalm, zelfverzekerd en veerkrachtig karakter, één van de redenen waarom ze het op show goed doet. Genesis heeft een groot en lang lichaam met een lange staart. Haar oren zijn breed aan de basis, goed geplaats en groot met tufts. Haar blik is zoals je mag verwachten van een noor, haar vachtkwaliteit is samen met haar karakter haar pluspunt. 

 

Genesis is een dochter van Noraskogas Ebbe Ebert en Ekebergtrollet's Elysia.

 

 

Bonnie Parker av Verden, JW

 

Al heel vroeg hadden we de kater uitgezocht voor Polly: Zygot's Ernie Ball. Een mooie kater, top karakter en stamboom die geen toelichting behoeft. Voor ons gaat de liefde voor deze stamboom onder andere terug naar onze eerste bezoekjes aan Zweden.

 

Bonnie was het enige kitten in het nest en al snel ontwikkelde ze zich tot een schitterende kat. Haar boning, vachtstructuur, oren en de strakke lijnen in haar kop zijn de perfecte optelsom van de sterke punten van haar ouders. Haar karakter is speels, fanatiek en soms een beetje pittig, zoals een tortie hoort te zijn ;-)

 

 

SW'23 NSW'23 NW'23 CH Armin av Verden, JW 

 

Armin is een jonge en veelbelovende kater. Hij is één van de twee katers uit het eerste nest van Migoto's Veyron en Fiskerjenta's Genesis. 
Armin heeft een lang, harmonisch lichaam, technisch sterke kop, extreem lange staart, een zeer goede vachtkwaliteit en het relaxte karakter van zijn ouders.

 

Zijn eerste show werd hij North Sea Winner, na vijf shows was hij JW en op een leeftijd van 7 maanden werd hij Scandinavian Winner in Noorwegen.

 

CH Just Catnap's Ingrid Marie

 

Soms komt er iets onverwacht op je pad... Bij de eerste foto's van Apple wisten wij het, dit kitten heeft iets heel speciaals! Al snel groeide ze uit tot een veelbelovende kat met een technisch zeer sterke kop, een lang en goed gebouwd lichaam en een lange staart. De kleur, zwart schildpad gemarmerd, is de kers op de taart.

 

Apple is een dochter van SC. Just Catnap's Nicolas, JW en Migoto's Ulla.

 

 

Usheen Forest Myths

Usheen is onze derde kater. Hij komt uit lijnen die passen bij de lijnen van onze poezen en brengt tevens nieuw bloed, een perfecte combinatie van twee werelden.

Hij is een stevig gebouwde kater, met goede vachtkwaliteit en technische erg sterk in zijn lijnen. De zwart gemarmerd met witte kleur is een lang gekoesterde wens.