CH (N) Migoto's Veyron, JW

Veyron is een veelbelovende jonge kater met een flink formaat en brede borst, een recht profiel, sterke kin, perfecte ronding in zijn voorhoofd, een lang lichaam, hoog op de poten en lange staart. Fantastisch is zijn diep rood gemarmerde vacht. Het moment dat Eva zijn foto plaatste op facebook wisten wij het direct zeker: deze kater met al zijn kwaliteiten is precies de kater die wij zochten! 

 

Zijn stamboom bestaat uit schitterende katten als N*Fiskerjenta’s Troll, N*Fiskerjenta’s Perle (dochter van N*Fiskerjenta’s Erle N*Fodnaheia’s Niccolo), N*Migoto’s Nils Pils en zijn vader N*Migoto’s Georg. En via Nils Pils’ moeder Migoto’s Othelia kom je vanzelf in de lijnen van S*Aristo Limaz. Erg speciaal om deze lijnen weer in onze fok te kunnen gebruiken!

 

De schitterende oren heeft Veyron van zijn vader N*Migoto’s Karl, net als zijn vachtkwaliteit. Zijn moeder N*Migoto’s Himmel, is erg mooi in type met een fantastische kop en vachtkwaliteit. En -voor ons erg belangrijk- alle katten in de stamboom (waarvan wij de meeste hebben mogen ontmoeten) hebben net als Veyron een super karakter!!

Informatie